Kurser og foredrag

Doulauddannelsen udbyder og afholder foredrag og kurser. Er der noget, som du ønsker viden om, så ring eller skriv og fortæl om dit vidensønske, således at vi kan aftale nærmere. Det er gratis og uforpligtende 🙂

Tidligere afholdte kursusdage:

”Praktiske fødselsforberedelsesværktøjer” 

-heldagskursus for alle doulaer og doulaaspiranter

Kurset er for dig, som ønsker at opgradere dine doulakundskaber uden at skulle tage endnu en doulauddannelse. Som doula er det essentielt at have en velpakket ”værktøjskasse”, så god forberedelse kan ske og eventuelle udfordringer under fødslen kan afhjælpes.

Undervisningen rummer masser af praktiske værktøjer til at forberede gravide familier på den forestående fødsel og den transition, som et barns komme er.

Vi ved, at velforberedte fødende familier har bedre odds for at få gode fødselsforløb og ikke mindst fødselsoplevelser. Det er et håndværk at lave fødselsforberedelse – et håndværk, som kan tilegnes og forfines gennem gode og velafprøvede værktøjer.

“Et godt og inspirerende kursus!”

“Man er virkelig godt klædt på til at afholde fødselsforberedelse af kvinder/par.”

 “Ud over det teoretisk anvendelige materiale, så var det så skønt at opleve, hvordan der bare var plads til alle de forskellige indgangsvinkler og anskuelser til faget – jeg har fået så meget mere med hjem end praktiske fødselsforberedelsesværktøjer 🙂 – tak for det og tak for dig!”

Undervisningen foreståes af  Tina Wehlast Hansen og afholdes lørdag den 18. juni 2016 kl. 10.00-15.00 i Storkøbenhavn – eksakt lokalitet udmeldes snarest alt efter deltagerantal.

Prisen er 1999,- Kr. pr. deltager – dækker kaffe/te, undervisningsmateriale samt diplom.

Tilmelding er bindende og foregår efter først til mølle-princippet – der er et begrænset antal pladser. Tilmelding via denne sides mailform – din plads er sikret, når din indbetaling af kursusgebyr er registreret.